بررسي مصوبات کارگروه سرمايه‌گذاري

به گزارش ميراث آريا(chtn)،مدير کل دفتر مناطق نمونه گردشگري گفت: ارائه محدوده مناطق نمونه گردشگري با اخذ استعلام از دستگاه‌هاي اجرايي ذيربط طي دو ماه توسط ادارات کل استاني يکي از مصوبات بود.

احمدي افزود:از جمله اقدامات انجام گرفته در اين راستا چهار منطقه نمونه گردشگري در خراسان شمالي،هفت منطقه در زنجان،25 منطقه در سمنان،پنج منطقه در سيستان و بلوچستان،25 منطقه در کردستان،17 منطقه در کرمان،24 منطقه در مازندران،هفت منطقه در مرکزي،23 منطقه در يزد،شش منطقه در چهارمحال و بختياري،20 منطقه در گلستان و 69 منطقه در گيلان تعيين محدوده شده و مابقي در حال پيگيري است.

وي خاطرنشان کرد:در خصوص نظارت کامل بر مطالعات امکان‌سنجي و جامع و ارائه گزارشات پيشرفت فيزيکي به صورت ماهيانه،جلسات متعدد کارشناسي با سرمايه‌گذاران،سازمان‌هاي استاني و مشاوران در خصوص مطالعات جامع و امکان سنجي برگزار شد که در نتيجه آن مطالعات با نظم بيشتري در حال انجام است.

اين مقام مسئول به لزوم استفاده از نرم‌افزار سطح بندي اشاره کرد و گفت:نرم افزار تهيه و به استان‌ها تحويل داده شده است که بر همين اساس اقدام کنند.

احمدي با اشاره به مطالعات امکان‌سنجي و بسته‌هاي سرمايه‌گذاري گفت:
انجام،تائيد و تصويب مطالعات امکان سنجي،تعيين محدوده‌هاي مناطق نمونه گردشگري و روند پيگيري تهيه بسته‌هاي سرمايه گذاري مورد تاکيد است.

مدير کل دفتر مناطق نمونه گردشگري در خصوص نرم افزار سطح بندي مناطق نمونه گردشگري گفت:در تمامي مناطق نمونه کشور بايد براي نرم‌افزار سطح‌بندي نسبت به تعيين سطح در چهار دسته استاني،منطقه‌اي،ملي و بين المللي اقدام شود./117

انتهای پیام/

کد خبر 1389043015